Pleinconcert & muzikaal Walking Dinner

Tijdstip 14:00 - 21:00 uur
Locatie Op en rondom Raadhuisplein, Drunen
Maximaal aantal deelnemers 200
Op zondagmiddag 16 juni staat het Raadhuisplein in Drunen in het teken van blaas- en slagwerkmuziek. Poporkest Mixed Up, Symfonisch Blaas Orkest (SBO) en de Slagwerkgroep verzorgen dan bijzondere optredens. Vanaf 14:00 uur treden het Poporkest Mixed Up en het SBO op. Om 16:00 uur start het muzikale Walking Dinner waarbij ensembles van de harmonie zorgen voor de muzikale omlijsting. De avond wordt rond 20:00 uur afgesloten met een slagwerkconcert.

Tweede muzikale & culinaire Walking Diner
Aan dit 2e Walking Dinner werken vier restaurants mee: La Cantina, Het Lokaal, De Arcade en Plein 13. Deelnemers aan het Walking Dinner krijgen een driegangen diner inclusief drankje verdeeld over de restaurants geserveerd. Tussen de gangen volgt telkens een wandelingetje naar een ander restaurant. Muziekensembles uit de vereniging zorgen voor de muzikale omlijsting.

Blij slecht weer vervalt het pleinconcert. Het Walking Dinner gaat altijd door.

Deelname aan het Walking Dinner kan uitsluitend door reservering. Inschrijven via de website is niet meer mogelijk. Inschrijven kan nog via aanmelding bij de inschrijftafel in de tent op 16 juni. Kosten: € 50,- per persoon. De opbrengst wordt gebruikt voor het muziekproject 'Een reis door de wereld van de harmonie', speciaal voor het basisonderwijs in de gemeente.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 50,-
Aantal inschrijvingen: 36 (109)