18 feb 2020 20:00
De Voorste Venne Primjeire concert (publieksavond)
Primjeire concerten door SBO en Het Groot Dwergonisch Mannenkoor en m.m.v. de Slagwerkgroep in De Voorste Venne. Een avondvullend programma vol vrolijke carnavalsmuziek.

Publieksavond op dinsdag 18 februari. Bedrijvenavond op woensdag 19 februari (inclusief koud/warm buffet). Vragen over de bedrijvenavond stel je via sbo@harmonie-drunen.nl. Toegangskaarten voor de publieksavond zijn vanaf januari verkrijgbaar via de website van De Voorste Venne.

19 feb 2020 18:30
De Voorste Venne Primjeire concert (bedrijvenavond)