23 aug 2018 13:00
Olaf Palme, Drunen Start muziekproject op basisschool Olaf Palme
Om leerlingen enthousiast te maken voor het bespelen van een muziekinstrument verzorgt de harmonie twee keer per jaar het muziekproject ‘Een reis door de wereld van de harmonie’. Het muziekproject bestaat uit vier muzieklessen in de groepen 5. De kinderen leren meer over de harmonie en blaas- en slagwerkinstrumenten. Ook krijgen leerlingen de kans om de blaas- en slagwerkinstrumenten uit te proberen en muzieklessen te volgen.

1 sep 2018 13:00
Jong Nederland Jeugd Muzieknacht (alleen voor leden)

Voor het 175-jarig bestaan van de harmonie wordt speciaal voor de jeugd t/m 21 jaar een Jeugd Muzieknacht georganiseerd. Een spectaculaire nacht met een muzikaal tintje! Kortom: dit mag je niet missen!

Opgeven kan tot en met 8 juli via de uitnodiging die op de repetities is uitgedeeld. Ben je lid van de vereniging en ben je 21 jaar of jonger en heb je geen uitnodiging gekregen, stuur dan een mailtje o.v.v Jeugd Muzieknacht naar info@harmonie-drunen.nl.

William, Janneke, Carla en Mirjam

22 sep 2018 20:00
De Zeuve Lantaarns, Drunen Jubileumfeest De Faute Party voor (oud-)leden
Harmonie Drunen bestaat dit jaar 175 jaar. Op zaterdagavond 22 september organiseert zij daarom een feest met als thema De Faute Party m.m.v. DJ Rick en de Farfallina's. Leden en oud-leden van de vereniging zijn van harte welkom.

1 okt 2018
Bibliotheek, Drunen Tentoonstelling 175 jaar Harmonie Drunen
Neem vast een kijkje in het foto archief van de Harmonie.

7 okt 2018 09:30
Zandley, Drunen Concert door Opleidingsorkest

14 nov 2018
Sporthal De Slagen, Waalwijk Memories & Dreams
Memories & Dreams 2018 wordt een groots meerdaags muziekspektakel in de tot concerttempel omgebouwde ‘De Slagen’ in Waalwijk met meer dan 3.000 bezoekers. In de week van 14 - 17 november kan het publiek genieten van meer dan 100 musici, tientallen jonge toptalenten, dansers en professionele artiesten, die zich belangeloos inzetten ten bate van het Liliane Fonds. Het geheel is een initiatief van het Symfonisch Blaasorkest Drunen en wordt gerealiseerd door de inzet van maar liefst 200 vrijwilligers. Daarmee is Memories & Dreams 2018 één van de grootste muzikale events van Brabant.

www.memoriesanddreams.nl