20 sep 2019
Jubileumboek 175 jaar Harmonie Drunen

Harmonie Drunen vierde in 2018 haar 175-jarig bestaan. Peter de Jongh legde de historie van de vereniging vast in een bijzonder jubileumboek: Harmonie Drunen 175 jaar - Van ‘De Eendracht’ naar een veelzijdige muziekvereniging. Het boek geeft een mooi beeld van het ontstaan en de ontwikkeling van de vereniging, inclusief veel beeldmateriaal. 12,50 euro per boek.

21 sep 2019
Dat is nog een verrassing Jeugd overnachting (alleen voor leden)
Voor de tweede keer organiseert Harmonie Drunen speciaal voor de jeugdleden t/m 21 jaar de Jeugd-overnachting. Deze vindt plaats op 21 en 22 september. Alle andere details blijven nog even geheim, maar het beloofd weer super gezellig te worden.

Inschrijven kan van 3 juli tot en met 31 augustus. Kosten voor deelname: max. € 15,- per persoon.

Heb je vragen? Je kunt bij Maria, Karin, Janneke en William terecht.

2 nov 2019 20:00
De Voorste Venne Bevrijdingsconcert
Ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding Brabant, m.m.v. SBO en Dwergonisch Mannenkoor. Meer informatie volgt.

15 dec 2019 15:30
Lambertuskerk Dickensfestijn: optreden Symfonisch Blaas Orkest
Tijdens het Dickensfestijn in Drunen worden in de Lamburtuskerk aan het Raadhuisplein de hele middag optredens verzorgt. Ook het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) van Harmonie Drunen treedt op met een speciaal kerstprogramma. Entree is gratis.

Tijdens het Dickensfestijn verandert het centrum van Drunen in een levend negentiende eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie. Ruim 600 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot David Copperfield, van weeskinderen tot dronkaards, van dienstmeisjes tot deftige lieden.

26 dec 2019
Lambertuskerk Opluisteren mis 2e Kerstdag