Kalender

20 sep 2019
Jubileumboek 175 jaar Harmonie Drunen

Harmonie Drunen vierde in 2018 haar 175-jarig bestaan. Peter de Jongh legde de historie van de vereniging vast in een bijzonder jubileumboek: Harmonie Drunen 175 jaar - Van ‘De Eendracht’ naar een veelzijdige muziekvereniging. Het boek geeft een mooi beeld van het ontstaan en de ontwikkeling van de vereniging, inclusief veel beeldmateriaal. 12,50 euro per boek.
 
21 sep 2019
Dat is nog een verrassing Jeugd overnachting (alleen voor leden)
Voor de tweede keer organiseert Harmonie Drunen speciaal voor de jeugdleden t/m 21 jaar de Jeugd-overnachting. Deze vindt plaats op 21 en 22 september. Alle andere details blijven nog even geheim, maar het beloofd weer super gezellig te worden.

Inschrijven kan tot en met 6 september. Kosten voor deelname: € 15,- per persoon.

Heb je vragen? Je kunt bij Maria, Karin, Janneke en William terecht.
 
2 nov 2019 20:15
De Voorste Venne Bevrijdingsconcert
In november 2019 vieren we in onze gemeente 75 jaar bevrijding. Een moment om ons te bezinnen op oorlog en vrede, vrijheid en onderdrukking, verantwoordelijkheid, mensenrechten en democratie. 

Tijdens het Bevrijdingsconcert verzorgen het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) en het Groot Dwergonisch Mannenkoor een afwisselend programma. Gelegenheidsformatie The Liberation Big Band speelt voor en na het concert muziek uit de jaren ' 40 en '50. Het Bevrijdingsconcert Heusden is een initiatief van Gemeente Heusden, Cultuurtoren Honsoirde, Harmonie Drunen en Het Groot Dwergonisch Mannenkoor.

Tickets € 6,50- per persoon via de website van De Voorste Venne
 
15 dec 2019 15:30
Lambertuskerk Dickensfestijn: optreden Symfonisch Blaas Orkest
Tijdens het Dickensfestijn in Drunen worden in de Lamburtuskerk aan het Raadhuisplein de hele middag optredens verzorgt. Ook het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) van Harmonie Drunen treedt op met een speciaal kerstprogramma. Entree is gratis. 

Tijdens het Dickensfestijn verandert het centrum van Drunen in een levend negentiende eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie. Ruim 600 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot David Copperfield, van weeskinderen tot dronkaards, van dienstmeisjes tot deftige lieden. 
 
26 dec 2019
Lambertuskerk Opluisteren mis 2e Kerstdag
 
12 jan 2020 14:00
Nieuwjaarsconcert
Het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van Harmonie Drunen: alle orkesten van de muziekvereniging treden op. De vereniging toont hoe de ontwikkeling van jonge naar volwassenen muzikanten verloopt. Op het programma staan muziekstukken uit het programma van afgelopen jaar en uiteraard ontbreken enkele typische nieuwjaarswerken niet. 

Tickets 5,- per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis toegang
 
Harmonie Drunen
Donauring 118
5152 TD Drunen
info@harmonie-drunen.nl 
Terug naar boven