Club van 100

De jeugd, daar zit muziek in!!

Word lid van de "Club van Honderd" en draag een steentje bij.

Muziek betekent sfeer. Muziek verbroedert, inspireert en laat je swingen. Zelf muziek maken is een hobby waarvan meer dan 160 leden van onze vereniging volop genieten. Onder leiding van goede dirigenten leidt dat ook nog eens tot de aansprekende prestaties waar Harmonie Drunen in de Nederlandse amateurmuziekwereld om bekend staat.

Jong geleerd..

Het bekende spreekwoord luidt: "Jong geleerd is oud gedaan". Muziekonderwijs is van wezenlijk belang om "de muziek er in te houden". Als bestuur van Harmonie Drunen maken we ons daar momenteel wat zorgen over. Basisscholen besteden steeds minder aandacht aan muziekonderwijs. En kinderen hebben zo'n ruime keuze aan activiteiten dat ze niet automatisch denken aan het bespelen van een muziekinstrument.

Daar moeten we wat aan doen!!

Samen investeren

Harmonie Drunen roept u op om samen te investeren in de muziek van de toekomst. U helpt ons door lid te worden van de "Club van Honderd"; een groep mensen en organisaties die per jaar 100 euro over hebben om de jeugd iets extra's te bieden.

Dit willen we gaan doen:
  • het geven van gast-muzieklessen op basisscholen;
  • het organiseren van kinderconcerten;
  • het verzorgen van inspirerende muziekworkshops;
  • het maken van een wervende promotiefilm waarin muzikanten van Harmonie Drunen centraal staan;
  • het samenwerken met bekende Nederlanders om kinderen en hun ouders enthousiast te maken.
U ziet het: ideeën genoeg!

Als u ons helpt met de financiering, zorgen wij voor de uitvoering.

Voor wat hoort wat

Voor royale muziekvrienden doen we als bestuur van Harmonie Drunen natuurlijk graag wat terug. Bijvoorbeeld in de vorm van vrijkaarten voor concerten en het recht van eerste boeking en korting bij bijzondere evenementen. Ook een naamsvermelding en een link naar uw website op deze website behoren tot de mogelijkheden.

Als u (de toekomst van) Harmonie Drunen een warm hart toedraagt, meldt u zich dan bij de club van honderd via het e-mail adres: info@harmonie-drunen.nl.

Reuze bedankt!