Stichting Concertreizen Harmonie Drunen

Symfonisch Blaasorkest van Harmonie Drunen gaat al jaren naar het buitenland voor een concertreis. Ooit begonnen in 1993 naar Amerika, naar aanleiding van het 150 jarig bestaan van Harmonie Drunen. In 2001 kreeg dat een vervolg naar Oostenrijk, in 2006 naar Spanje en 2010 naar China. De laatste concertreis ging in 2014 naar Estland. Deze reizen zijn mogelijk gemaakt door ‘Stichting Concertreizen Harmonie Drunen’ welke de organisatie van deze reizen elke keer op zich neemt.

Voor 2018, in het jaar dat de Harmonie 175 jaar bestaat, gaan we naar Italië. En we landen in Napels en van daaruit gaan we zuidelijker. De reis staat gepland van 27 april 2018 tot en met 4 mei 2018.
Er zullen vier hele mooie, verrassende concerten gegeven worden en daarnaast zal er ook cultuur worden toegevoegd aan deze reis. Op 21 april 2018 zal er een uitzwaai concert worden gegeven, een warm concert voor alle achterblijvers.

Een mooie reis voor iedereen!