Geert Mooren dirigent Symfonisch Blaasorkest Drunen

Geert Mooren, geboren 21 april 1961 te Meerlo, studeerde na een opleiding aan de Pedagogische Academie te Venlo, trompet en Hafa-directie aan het Brabants Conservatorium.

Hij volgde trompetles bij Florent van den Hauwe en directielessen bij Anne de Vries, Jean-Pierre Laro en Jan van Ossenbruggen.
Vanaf 1985 dirigeert hij verschillende harmonie en fanfarekorpsen en behaalde met deze korpsen diverse promoties en provinciale en landelijke kampioenstitels.
Momenteel is Geert Mooren dirigent van:
Harmonie Semper Unitas Sambeek (Concertafdeling)
Muziekvereniging Someren’s Lust (1e divisie)
SBO Drunen (1e divisie).
Naast het dirigeren is hij volop bezig met het arrangeren van werken voor harmonie en fanfares en volgt masterclasses en lessen o.a. bij Jan Cober.
Hij is ook werkzaam als Hafacoördinator aan het Kunstencentrum te Venray. Verder is hij lid van de Technische Commissie Unisono en is actief als cursusleider project “Windkracht 6” van het Unisono.