Activiteiten Harmonie Drunen gaan voorlopig niet door

14 maart 2020

Aansluitend op het besluit van afgelopen dinsdag heeft het bestuur van Harmonie Drunen besloten dat alle activiteiten van de vereniging tot en met 31 maart niet doorgaan i.v.m. het coronavirus.

Hiermee geven we gehoor aan de oproep van de overheid, RIVM en KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziekorganisatie). Met onmiddellijke ingang worden alle repetities en concerten - onafhankelijk van het aantal deelnemers / bezoekers - geannuleerd.

We realiseren ons dat deze beslissing drastische gevolgen heeft. We vinden dat we een gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Eind maart beoordelen we situatie opnieuw en komen dan met nieuwe informatie. We hopen dat alle activiteiten in april weer doorgang kunnen vinden. Ondertussen is thuis repeteren gewoon toegestaan en van harte aanbevolen.

Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op voorzitter Wim Straver via 06-53 15 34 64 of via info@harmonie-drunen.nl.

‘Primjeire concerten 2020: grote klasse’ stond op de voorkant van Weekblad Heusden te lezen. ‘Het Symfonisch Blaasorkest (SBO) en… Meer >

Tijdens het Nieuwjaarsconcert op 12 januari benoemde het bestuur Frans Klerx en zijn vrouw Annie tot erelid van de… Meer >

Harmonie Drunen vierde in 2018 haar 175-jarig bestaan. Peter de Jongh legde de historie van de vereniging vast in een bijzonder… Meer >