Koen van Bokhoven wint gouden baton bij Maestro Heusden 2019

20 mei 2019
Trots maar ook een beetje verrast neemt Koen van Bokhoven zaterdagavond in een uitverkochte theaterzaal van De Voorste Venne de gouden baton bij de eerste editie van Maestro Heusden 2019 in ontvangst. Uiteindelijk is hij de winnaar van de spannende dirigentenwedstrijd tussen zes bekende Heusdenaren. Van Bokhoven die leerkracht is op De Duinsprong nam het op tegen Marieke van Delft, Maarten van Drunen, Ans Merkx, Willemijn van Hees en Erik Tausch. De spanning op de gezichten van de maestro’s, of een trillende baton waren op een groot videoscherm voor het publiek goed zichtbaar. Het publiek leefde nauw mee met de deelnemers en beloonde de uiteenlopende muziekstukken met luid applaus en een staande ovatie.

(foto: Drunen4You)

Aansluitend op het besluit van afgelopen dinsdag heeft het bestuur van Harmonie Drunen besloten dat alle activiteiten van de vereniging… Meer >

‘Primjeire concerten 2020: grote klasse’ stond op de voorkant van Weekblad Heusden te lezen. ‘Het Symfonisch Blaasorkest (SBO) en… Meer >

Tijdens het Nieuwjaarsconcert op 12 januari benoemde het bestuur Frans Klerx en zijn vrouw Annie tot erelid van de… Meer >