Suzanne Brok dirigent samenspeelgroep

Suzanne Brok, geboren op 9 januari 1994, studeerde docent muziek aan de Academie voor Muziekeducatie te Tilburg met musiceervak zang.

Suzanne is nu werkzaam binnen verschillende scholen, verenigingen en projecten. Zo staat ze als muziekdocent in het voortgezet onderwijs, basisonderwijs, is ze zangdocent bij een musicalgroep, dirigent van de Samenspeelgroep Harmonie Drunen, ontwerpt ze lespakketten en coacht ze basisschool docenten in hoe ze muziek kunnen integreren in hun onderwijs.
Naast het onderwijzen en ontwikkelen is ze ook werkzaam als zangeres bij verschillende gelegenheden en concerten.

Suzanne is zelf ooit op dwarsfluit begonnen en heeft hiermee in verschillende orkesten en bandjes gespeeld. Momenteel speelt Suzanne binnen het SBO Drunen. Haar passie voor samen muziek maken en deze passie overbrengen op anderen komt mooi samen in haar werk. In haar functie als dirigent van de Samenspeelgroep, die ze al vanaf september 2012 vervult, kan ze dan ook al haar enthousiasme en passie in kwijt.