15 dec 2019 15:30
Lambertuskerk Dickensfestijn: optreden Symfonisch Blaas Orkest
Tijdens het Dickensfestijn in Drunen worden in de Lamburtuskerk aan het Raadhuisplein de hele middag optredens verzorgt. Ook het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) van Harmonie Drunen treedt op met een speciaal kerstprogramma met Mario Veltman ‘the dutch tenor’ als solist in de RK Lambertuskerk in Drunen. Optreden is om ca. 15:30 uur. Toegang is gratis.

26 dec 2019 11:00
Lambertuskerk Opluisteren mis 2e Kerstdag
Op Tweede Kerstdag verzorgt een gelegenheidsensemble van Harmonie Drunen de muzikale omlijsting van de mis in de Lambertuskerk in Drunen.

12 jan 2020 14:00
De Voorste Venne Nieuwjaarsconcert Harmonie Drunen
Het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van Harmonie Drunen: alle orkesten van de muziekvereniging treden op. De vereniging toont hoe de ontwikkeling van jonge naar volwassenen muzikanten verloopt. Op het programma staan muziekstukken uit het programma van afgelopen jaar en uiteraard ontbreken enkele typische nieuwjaarswerken niet.
Het concert vindt dit jaar plaats in de Theaterzaal, dus bestel uw kaarten op tijd want er is beperkte ruimte.

Tickets 5,- per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis toegang (indien deze kinderen ook een stoel willen moet u dit duidelijk op het formulier zetten)

18 feb 2020 20:00
De Voorste Venne Primjeire concert (publieksavond)
Primjeire concerten door SBO en Het Groot Dwergonisch Mannenkoor en m.m.v. de Slagwerkgroep in De Voorste Venne. Een avondvullend programma vol vrolijke carnavalsmuziek.

Publieksavond op dinsdag 18 februari. Bedrijvenavond op woensdag 19 februari (inclusief koud/warm buffet). Vragen over de bedrijvenavond stel je via sbo@harmonie-drunen.nl. Toegangskaarten voor de publieksavond zijn vanaf januari verkrijgbaar via de website van De Voorste Venne.

19 feb 2020 18:30
De Voorste Venne Primjeire concert (bedrijvenavond)