17 mei 2019
Jubileumboek 175 jaar Harmonie Drunen

Harmonie Drunen vierde in 2018 haar 175-jarig bestaan. Peter de Jongh legde de historie van de vereniging vast in een bijzonder jubileumboek: Harmonie Drunen 175 jaar - Van ‘De Eendracht’ naar een veelzijdige muziekvereniging. Het boek geeft een mooi beeld van het ontstaan en de ontwikkeling van de vereniging, inclusief veel beeldmateriaal. 12,50 euro per boek.

18 mei 2019 20:15
De Voorste Venne Maestro Concert Heusden 2019

Zes bekende Heusdenaren gaan strijden om de titel Maestro Heusden 2019. Zij gaan de uitdaging aan om zich in een aantal weken te ontwikkelen tot dirigent van het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) van Harmonie Drunen. De avond wordt gepresenteerd door Stefan Korthout. Kaarten € 7,50 per persoon via www.harmonie-drunen.nl. Het belooft een mooie, vermakelijke en muzikale avond te worden. Een event dat je niet wilt missen.

De Heusdense maestro’s
De zes Heusdense maestro’s die de uitdaging aangaan zijn: Willemijn van Hees (burgemeester Gemeente Heusden), Ans Merkx (ereburger Dwergonië en gemeenteraadslid Gemeente Heusden), Marieke van Delft (horeca-ondernemer in Drunen), Koen van Bokhoven (leerkracht basisschool De Duinsprong), Maarten van Drunen (Van Drunen Schoenfabriek) en Erik Tausch (bestuurslid De Voorste Venne). Lees meer over de maestro's.

30 mei 2019 08:00
St. Jan Evangelist kerk, Elshout Opluisteren Hemelvaartsmis door SBO
Een traditie: op Hemelvaartsdag luistert het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) de mis op in de kerk in Elshout.

16 jun 2019 14:00
Op en rondom Raadhuisplein, Drunen Pleinconcert & muzikaal Walking Dinner
Op zondagmiddag 16 juni staat het Raadhuisplein in Drunen in het teken van blaas- en slagwerkmuziek. Poporkest Mixed Up, Symfonisch Blaas Orkest (SBO) en de Slagwerkgroep verzorgen dan bijzondere optredens. Vanaf 14:00 uur treden het Poporkest Mixed Up en het SBO op. Om 16:00 uur start het muzikale Walking Dinner waarbij ensembles van de harmonie zorgen voor de muzikale omlijsting. De avond wordt rond 20:00 uur afgesloten met een slagwerkconcert.

29 jun 2019
Rijen Optreden Slagwerkklas en Jeugd slagwerkgroep

3 jul 2019
Binnentuin van De Voorste Venne Seizoensafsluiting
Op de laatste repetitieavond voor de zomervakantie verzorgen alle onderdelen van de vereniging een gratis buitenconcert in de binentuin van De Voorste Venne.