Kalender

27 okt 2019 15:00
De Voorste Venne Kick-off concert BBM-slagwerkensemble
Het BBM-slagwerkensemble geeft samen met de Slagwerkgroep van Harmonie Drunen (o.l.v. Marcel van Wensen) een Kick-off concert in de Voorste Venne in Drunen. De twee slagwerkgroepen zorgen voor een veelzijdige middag aan muziek: gestemde en ongestemde instrumenten van Ierse muziek tot samba, van popmuziek tot een Europese première. Daarnaast zal Marcel van Wensen deze middag optreden als solist in het stuk Asturias Leyenda van Isaac Albeniz. Oftewel een middag waar u bij wilt zijn! Toegang is gratis. 
 
 
30 okt 2019 20:30
De Voorste Venne Openbare Generale Repetitie Bevrijdingsconcert (UITVERKOCHT)
Het Bevrijdingsconcert Heusden vindt plaats op zaterdag 2 november en is uitverkocht! Vanwege de grote belangstelling is de generale repetitie van het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) en Het Dwergonisch Mannenkoor op woensdagavond voorafgaand aan het concert openbaar. 

Er zijn geen toegangskaarten meer beschikbaar voor de Generale repetitie. 
 
2 nov 2019 20:15
De Voorste Venne Bevrijdingsconcert (UITVERKOCHT)
In november 2019 vieren we in onze gemeente 75 jaar bevrijding. Een moment om ons te bezinnen op oorlog en vrede, vrijheid en onderdrukking, verantwoordelijkheid, mensenrechten en democratie. 

Tijdens het Bevrijdingsconcert verzorgen het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) en het Groot Dwergonisch Mannenkoor een afwisselend programma. Gelegenheidsformatie The Liberation Big Band speelt voor en na het concert muziek uit de jaren ' 40 en '50. Het Bevrijdingsconcert Heusden is een initiatief van Gemeente Heusden, Cultuurtoren Honsoirde, Harmonie Drunen en Het Groot Dwergonisch Mannenkoor.

 
 
15 dec 2019 15:30
Lambertuskerk Dickensfestijn: optreden Symfonisch Blaas Orkest
Tijdens het Dickensfestijn in Drunen worden in de Lamburtuskerk aan het Raadhuisplein de hele middag optredens verzorgt. Ook het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) van Harmonie Drunen treedt op met een speciaal kerstprogramma. Entree is gratis. 

Tijdens het Dickensfestijn verandert het centrum van Drunen in een levend negentiende eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie. Ruim 600 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot David Copperfield, van weeskinderen tot dronkaards, van dienstmeisjes tot deftige lieden. 
 
26 dec 2019
Lambertuskerk Opluisteren mis 2e Kerstdag
 
12 jan 2020 14:00
Nieuwjaarsconcert
Het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van Harmonie Drunen: alle orkesten van de muziekvereniging treden op. De vereniging toont hoe de ontwikkeling van jonge naar volwassenen muzikanten verloopt. Op het programma staan muziekstukken uit het programma van afgelopen jaar en uiteraard ontbreken enkele typische nieuwjaarswerken niet. 

Tickets 5,- per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis toegang
 
Harmonie Drunen
Donauring 118
5152 TD Drunen
info@harmonie-drunen.nl 
Terug naar boven