16 jun 2019 14:00
Op en rondom Raadhuisplein, Drunen Pleinconcert & muzikaal Walking Dinner
Op zondagmiddag 16 juni staat het Raadhuisplein in Drunen in het teken van blaas- en slagwerkmuziek. Poporkest Mixed Up, Symfonisch Blaas Orkest (SBO) en de Slagwerkgroep verzorgen dan bijzondere optredens. Vanaf 14:00 uur treden het Poporkest Mixed Up en het SBO op. Om 16:00 uur start het muzikale Walking Dinner waarbij ensembles van de harmonie zorgen voor de muzikale omlijsting. De avond wordt rond 20:00 uur afgesloten met een slagwerkconcert.

21 jun 2019
Jubileumboek 175 jaar Harmonie Drunen

Harmonie Drunen vierde in 2018 haar 175-jarig bestaan. Peter de Jongh legde de historie van de vereniging vast in een bijzonder jubileumboek: Harmonie Drunen 175 jaar - Van ‘De Eendracht’ naar een veelzijdige muziekvereniging. Het boek geeft een mooi beeld van het ontstaan en de ontwikkeling van de vereniging, inclusief veel beeldmateriaal. 12,50 euro per boek.

22 jun 2019
Utopiazaal van De Voorste Venne Primeur Show Poporkest Mixed Up
Op zaterdagavond 22 juni 2019 brengt Poporkest Mixed Up haar 1e show. Het beloofd een spetterend programma te worden met uiteenlopende popnummers. Ook traditionele muziekwerken worden niet geschuwd. Zanger Thom Craane en zangeressen Sam Briejer, Kim Westerlink en Daisy van Beers treden deze avond op als special guest. Het orkest staat onder leiding van Neil van der Drift. Het programma start om 20:00 uur, deur open vanaf 19:30 uur. Toegang 5,- per persoon.

29 jun 2019 12:00
Optreden Slagwerkklas en Jeugd Slagwerkgroep
Het optreden van de Slagwerkklas en de Jeugd Slagwerkgroep is om 14:50 uur. Om 17:00 uur wordt de dag afgesloten met een massaslag.

3 jul 2019 19:00
Binnentuin van De Voorste Venne Zomeravondconcert
Op de laatste repetitieavond voor de zomervakantie verzorgen alle onderdelen van de vereniging een gratis buitenconcert in de binnentuin van De Voorste Venne.

2 nov 2019 20:00
De Voorste Venne Bevrijdingsconcert
Ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding Brabant, m.m.v. SBO en Dwergonisch Mannenkoor. Meer informatie volgt.

15 dec 2019 15:30
Lambertuskerk Dickensfestijn: optreden Symfonisch Blaas Orkest
Tijdens het Dickensfestijn in Drunen worden in de Lamburtuskerk aan het Raadhuisplein de hele middag optredens verzorgt. Ook het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) van Harmonie Drunen treedt op met een speciaal kerstprogramma. Entree is gratis.

Tijdens het Dickensfestijn verandert het centrum van Drunen in een levend negentiende eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie. Ruim 600 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot David Copperfield, van weeskinderen tot dronkaards, van dienstmeisjes tot deftige lieden.

26 dec 2019
Lambertuskerk Opluisteren mis 2e Kerstdag