Steun Harmonie Drunen via de Vriendenloterij

Wat is de Vriendenloterij?                                                                        Afbeeldingsresultaat voor logo vriendenloterij 2017

De Vriendenloterij is een van de grootste loterijen van Nederland. Net zoals alle andere loterijen gaat bij de Vriendenloterij een deel van de opbrengst naar goede doelen. Wat de Vriendenloterij zo leuk maakt, is dat u zelf uw eigen goede doel kunt selecteren en steunen! Indien u aangeeft een goed doel of een vereniging te willen steunen, gaat automatisch de helft van het maandelijkse bedrag van € 12,- naar dit goede doel of de vereniging. 

 
Harmonie Drunen en de Vriendenloterij
Harmonie Drunen is inmiddels een van de verenigingen die via de Vriendenloterij gesteund kunnen worden. Indien u lid bent van de Vriendenloterij en aangeeft Harmonie Drunen te willen steunen, gaat er automatisch € 6- van het vaste maandelijks te betalen bedrag van € 12,- naar Harmonie Drunen. U maakt zodoende kans op fantastisch mooie prijzen en u steunt Harmonie Drunen.
 
Wat kunt u hierin betekenen?
Meld u vandaag nog aan als lid van de Vriendenloterij! U hoeft enkel uw voorkeur via de website aan te passen. Een kleine moeite, die Harmonie Drunen een mooi bedrag oplevert om haar activiteiten voort te kunnen zetten.
Onze dank is groot!


Klik hier om uw lot direct te koppelen aan Harmonie Drunen.

                                                                                         

Harmonie Drunen
Donauring 118
5152 TD Drunen
info@harmonie-drunen.nl 
Terug naar boven