Scholenproject

Afsluiting

 

Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s),

 

De afgelopen weken hebben jullie deelgenomen aan het muziekproject ‘Een kleine reis door de wereld van Harmonie’ van de Duinsprong en Harmonie Drunen. Jullie hebben kennis gemaakt met verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten en de instrumenten tijdens de lessen uitgeprobeerd.

 

Op maandagavond 9 april 2018 hebben we een fantastische afsluiting gehad in de aula van het d’Oultremontcollege met een gezamenlijk optreden van de kinderen, de opleidingsorkesten en slagwerkgroep van Harmonie Drunen.

Om nog even na te genieten zie de leuke foto's bij beeld en geluid en natuurlijk op onze facebookpagina van Harmonie Drunen
 

Heb je ook zin om een muziekinstrument te gaan bespelen?

Heb je door de muzieklessen en het uitproberen van de muziekinstrumenten zin gekregen om zelf ook een muziekinstrument te gaan bespelen? Speciaal voor de leerlingen die door het muziekproject enthousiast zijn geworden, starten na de meivakantie de Blazersklas en Slagwerkklas.

 

Wat houden de Blazersklas en Slagwerkklas in?

De Blazersklas en Slagwerkklas worden gevormd door allemaal jongens en meisjes die graag een muziekinstrument willen leren bespelen. Samen met hen vorm je een orkest of slagwerkgroep en leer je de beginselen op het door jou gekozen instrument (mits beschikbaar/op voorraad). Dit onder leiding van dirigenten en muzikanten van Harmonie Drunen. De lessen worden gedurende minimaal 7 weken verzorgd. De eerste 4 weken zijn dit individuele lessen en daarna zullen de kinderen met elkaar muziek gaan maken. Op 4 juli 2018 treed je gezamenlijk op met het opleidingsorkest van de harmonie tijdens het Pleinconcert van Harmonie Drunen. De Blazersklas en Slagwerkklas worden kosteloos door Harmonie Drunen aangeboden. De individuele lessen worden door de docent in overleg met de leerling/ouders ingepland.

 

Aanmelden

Bij vragen over de Blazersklas en Slagwerkklas van Harmonie Drunen kun je ook telefonisch contact opnemen met: Joop Marsman (0416 - 38 11 96) of een e-mail te sturen naar: opleiding@harmonie-drunen.nl.

 

Klik op onderstaande link om uw kind aan te melden:

 

HIER AANMELDEN

 

Met muzikale groet,      

HARMONIE DRUNEN

Joop Marsman

  

 
Harmonie Drunen
van Hogendorpstraat 5
5151 EC Drunen
info@harmonie-drunen.nl 
Terug naar boven