nieuws

De muziek gaat altijd door

door

De muziek gaat altijd door


Om aandacht te vragen voor de ziekte van Parkinson en te laten zien hoe belangrijk muziek is voor mensen met hersenziektes, zet Erik Vrijhoeven zich in voor het project 'De muziek gaat altijd door'. Erik heeft de ziekte van Parkinson en in deze persoonlijke video-boodschap roept hij iedereen op om het dit nummer in een eigen variant te spelen, op te nemen en op social media te plaatsen. 

Op maandag 21 maart jl. gaf Erik op NPO4 een uitgebreide toelichting. Luister het fragment terug
 

Hoe doe je mee? 

Pak je muziekinstrument er bij. Of smeer je stembanden alvast. Speel of zing het nummer 'De muziek gaat altijd door' en maak een filmpje en deel dat op social media. Gebruik #demuziekgaataltijddoor en #wereldparkinsondag en tag @parkinsonnl. Dit nummer is afgelopen voorjaar door zangers Rob de Nijs en Ernst Daniel Smid uitgebracht. 

Op de website van Parkinson.nl vind je voor verschillende muziekinstrumenten partijen en de songtekst van 'De muziek gaat altijd door'. 

Voor harmonie en koor heeft Robbert-Jan Krook een arrangement gemaakt. Dit arrangement  bestel je via Harmonie Drunen. Een deel van de opbrengst is voor onderzoek naar Parkinson.

Speciaal voor fanfare orkesten heeft de beroemde dirigent Ivan Meylemans een bewerking gemaakt.
Ook deze is te verkrijgen via Harmonie Drunen

Heb je vragen over dit arrangement of de partijen, stuur dan e-mail naar info@harmonie-drunen.nl


Laat je inspireren en begeleiden

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Harmonie Drunen
Donauring 118
5152 TD Drunen
info@harmonie-drunen.nl 
Terug naar boven