nieuws

Muziek maakt slim! Meld je aan voor de nieuwe AMV cursus 2014!

www.harmonie-drunen.nl
Muziek maken is leuk en heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen. Zelf muziek maken versterkt o.a. het analytisch denkvermogen. Harmonie Drunen biedt volop mogelijkheden voor kinderen om samen muziek te leren maken.
 
Speciaal voor kinderen in de leeftijd van groep 4 t/m 7 van het basisonderwijs verzorgt Harmonie Drunen i.s.m. het centrum voor de kunsten De Aleph een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV). Tijdens deze cursus leren kinderen in 26 weken op een blokfluit muziek maken. Daarnaast maken zij kennis met alle instrumenten die binnen een harmonie orkest worden bespeeld.  
 
De cursus AMV is de ideale start voor kinderen die graag een muziekinstrument willen leren bespelen. Door de samenwerking met Harmonie Drunen en De Aleph staat deze cursus garant voor een muzikale opleiding van hoge kwaliteit. 
 
Tijdens de cursus leren de kinderen o.a. noten lezen, ritmes spelen en krijgen ze de basis van de algemene muziektheorie. Daarnaast leren ze samen muziek te maken, mogen ze instrumenten uitproberen en bezoeken ze een repetitie van het jeugdorkest Windkracht 8 van Harmonie Drunen. Tot slot van de cursus krijgen de kinderen 4 lessen op het instrument naar keuze o.l.v. docenten van De Aleph. 
 
In januari 2014 start er een nieuwe cursus AMV. De kosten voor de cursus AMV bedragen € 160,-. Hiermee zijn de kinderen tevens een jaar gratis lid van Harmonie Drunen. Voor meer informatie en aanmelding kunt u een mail sturen naar info@harmonie-drunen.nl. 


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Harmonie Drunen
Donauring 118
5152 TD Drunen
info@harmonie-drunen.nl 
Terug naar boven