Muzikanten gezocht: fagot, klarinet en slagwerk

08 november 2019
Ben je een enthousiaste muzikant met enige ervaring?
Bij Harmonie Drunen zijn meerdere orkesten waar je plezier kunt beleven en mooie concertervaringen kunt opdoen. Wij zijn vooral op zoek naar fagottisten, klarinettisten en slagwerkers.

Wat bieden we?
Eigentijds en zeer gevarieerd muziekrepertoire en afwisselende concerten. De muziekverenging staat bekend als gezellig en ambitieus. Er zijn meerdere orkesten en er is plaats voor beginnende en gevorderde amateur muzikanten. We repeteren in de vernieuwde Voorste Venne in Drunen. De leden zijn afkomstig uit de gehele regio en de leeftijden variëren.

Interesse?
Neem contact op met Harmonie Drunen via info@harmonie-drunen.nl. Kom gerust een keer naar één van onze repetities of concerten.

De ambachtelijk gebakken Symfoniebroodjes zijn in december tijdelijk verkrijgbaar. De opbrengst is bestemd voor Harmonie Drunen voor… Meer >

Stemmig Bevrijdingsconcert

08 november 2019
Voor een 'uitverkochte' theaterzaal in De Voorste Venne verzorgde het Symfonisch BlaasOrkest (SBO) samen met Het Groot… Meer >