Muzikanten gezocht: fagot, klarinet en slagwerk

01 januari 2020
Ben je een enthousiaste muzikant met enige ervaring?
Bij Harmonie Drunen zijn meerdere orkesten waar je plezier kunt beleven en mooie concertervaringen kunt opdoen. Wij zijn vooral op zoek naar fagottisten, klarinettisten en slagwerkers.

Wat bieden we?
Eigentijds en zeer gevarieerd muziekrepertoire en afwisselende concerten. De muziekverenging staat bekend als gezellig en ambitieus. Er zijn meerdere orkesten en er is plaats voor beginnende en gevorderde amateur muzikanten. We repeteren in de vernieuwde Voorste Venne in Drunen. De leden zijn afkomstig uit de gehele regio en de leeftijden variëren.

Interesse?
Neem contact op met Harmonie Drunen via info@harmonie-drunen.nl. Kom gerust een keer naar één van onze repetities of concerten.

Aansluitend op het besluit van afgelopen dinsdag heeft het bestuur van Harmonie Drunen besloten dat alle activiteiten van de vereniging… Meer >

‘Primjeire concerten 2020: grote klasse’ stond op de voorkant van Weekblad Heusden te lezen. ‘Het Symfonisch Blaasorkest (SBO) en… Meer >

Tijdens het Nieuwjaarsconcert op 12 januari benoemde het bestuur Frans Klerx en zijn vrouw Annie tot erelid van de… Meer >

Harmonie Drunen vierde in 2018 haar 175-jarig bestaan. Peter de Jongh legde de historie van de vereniging vast in een bijzonder… Meer >