8okt.2017

Concerten Kinderboekenweek "de vloek van Dissonandus"

Datum 8okt.2017
Tijdstip 11:00 uur
Locatie D'Oultremontcollege
Adres Dillenburgstraat 46, Drunen
Concerten Kinderboekenweek

Kinderconcerten om 11.00 en 13.00 uur.

Harmonie Drunen organiseerde in het verleden 2x een kinderconcert. Eenmaal voerden wij de Peer Gynt Suite uit. Hierbij las Frank Groothof voor terwijl het orkest de muzikale omlijsting invulde. Later hebben wij i.s.m. Paul van Loon het stuk Peter en de Wolf uitgevoerd. Dit jaar organiseren wij wederom een kinderconcert. Het verhaal wordt nu echter door leraren van de basisscholen uit Drunen voorgelezen waarbij het verhaal speciaal voor Harmonie Drunen is geschreven (door Suzanne Brok) en geheel aansluit bij het kinderboekenweekthema. Ook dit jaar wordt het concert 2x uitgevoerd. De doelgroep voor het concert is de groepen 3 t/m 6 (en hun ouders).

Griezelconcert

De Harmonie Drunen organiseert op 8 oktober een Griezel concert genaamd: ‘De vloek van Dissonandus’.

Het verhaal gaat over een land dat ‘Musicale’ heet. Een land waar men leeft in harmonie en waar melodie en ritme samen komen door de ‘Musicallettes’ die er leven. Onder de grotten van het land leeft ‘Dissonandus’. Dissonandus is een vreemd, eng en akelig mannetje. Dissonandus heeft een vloek over het orkest uitgesproken …………….

wil je weten hoe dit muzikaal verhaal verder gaat? Kom dan naar één van de twee concerten.

Let op vol=vol


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 0,- concert 11.00 uur kinderen tot 12 jaar gratis (deze graag ook reserveren via onderstaand formulier i.v.m. de beperkte plaats)
    • € 5,- concert 11.00 uur volwassenen
    • € 0,- concert 13.00 uur kinderen tot 12 jaar gratis (deze graag ook reserveren via onderstaand formulier i.v.m. de beperkte plaats)
    • € 5,- concert 13.00 uur volwassenen
Aantal inschrijvingen: 55 (93)
Harmonie Drunen
van Hogendorpstraat 5
5151 EC Drunen
info@harmonie-drunen.nl 
Terug naar boven