27okt.2019
Datum 27okt.2019
Tijdstip 15:00 uur
Locatie De Voorste Venne
Adres Anton Pieckplein, 5152 LZ Drunen
Het BBM-slagwerkensemble geeft samen met de Slagwerkgroep van Harmonie Drunen (o.l.v. Marcel van Wensen) een Kick-off concert in de Voorste Venne in Drunen. De twee slagwerkgroepen zorgen voor een veelzijdige middag aan muziek: gestemde en ongestemde instrumenten van Ierse muziek tot samba, van popmuziek tot een Europese première. Daarnaast zal Marcel van Wensen deze middag optreden als solist in het stuk Asturias Leyenda van Isaac Albeniz. Oftewel een middag waar u bij wilt zijn! Toegang is gratis. 
 
30okt.2019
Datum 30okt.2019
Tijdstip 20:30 - 22:30 uur
Locatie De Voorste Venne
Adres Anton Pieckplein, 5152 LZ Drunen
Het Bevrijdingsconcert Heusden vindt plaats op zaterdag 2 november en is uitverkocht! Vanwege de grote belangstelling is de generale repetitie van het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) en Het Dwergonisch Mannenkoor op woensdagavond voorafgaand aan het concert openbaar. 

Er zijn geen toegangskaarten meer beschikbaar voor de Generale repetitie. 
2nov.2019
Datum 2nov.2019
Tijdstip 20:15 - 23:00 uur
Locatie De Voorste Venne
Adres Anton Pieckplein, 5152 LZ Drunen
In november 2019 vieren we in onze gemeente 75 jaar bevrijding. Een moment om ons te bezinnen op oorlog en vrede, vrijheid en onderdrukking, verantwoordelijkheid, mensenrechten en democratie. 

Tijdens het Bevrijdingsconcert verzorgen het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) en het Groot Dwergonisch Mannenkoor een afwisselend programma. Gelegenheidsformatie The Liberation Big Band speelt voor en na het concert muziek uit de jaren ' 40 en '50. Het Bevrijdingsconcert Heusden is een initiatief van Gemeente Heusden, Cultuurtoren Honsoirde, Harmonie Drunen en Het Groot Dwergonisch Mannenkoor.

 
15dec.2019
Datum 15dec.2019
Tijdstip 15:30 uur
Locatie Lambertuskerk
Adres Raadhuisplein, Drunen
Tijdens het Dickensfestijn in Drunen worden in de Lamburtuskerk aan het Raadhuisplein de hele middag optredens verzorgt. Ook het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) van Harmonie Drunen treedt op met een speciaal kerstprogramma. Entree is gratis. 

Tijdens het Dickensfestijn verandert het centrum van Drunen in een levend negentiende eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie. Ruim 600 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot David Copperfield, van weeskinderen tot dronkaards, van dienstmeisjes tot deftige lieden. 
26dec.2019
Datum 26dec.2019
Locatie Lambertuskerk
Adres Raadhuisplein, Drunen
12jan.2020
Het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert van Harmonie Drunen: alle orkesten van de muziekvereniging treden op. De vereniging toont hoe de ontwikkeling van jonge naar volwassenen muzikanten verloopt. Op het programma staan muziekstukken uit het programma van afgelopen jaar en uiteraard ontbreken enkele typische nieuwjaarswerken niet. 

Tickets 5,- per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis toegang

Activiteitenarchief

Harmonie Drunen
Donauring 118
5152 TD Drunen
info@harmonie-drunen.nl 
Terug naar boven