Scholenproject

Aan het einde van het scholenproject zijn er optredens in een volle Theaterzaal van de Voorste Venne met extra medewerking van de Samenspelgroep en Slagwerkgroep van Harmonie Drunen.
Als je zelf hebt meegedaan, weet je hoe leuk het is om muziek te maken! (en als uw kind heeft meegedaan, heeft u dat vast thuis vaak mogen horen). 

Natuurlijk wil de Harmonie helpen om deze muziek te laten doorklinken.

Speciaal voor de leerlingen die enthousiast zijn geworden door het muziekproject, gaan na elk scholenproject de Blazersklas en Slagwerkklas van start.

Wat houden de Blazersklas en Slagwerkklas in?
De Blazersklas en Slagwerkklas worden gevormd door allemaal jongens en meisjes die graag een muziekinstrument willen leren bespelen. Samen met hen vorm je een orkest of slagwerkgroep en leer je de basisbeginselen op het door jou gekozen instrument (mits beschikbaar/op voorraad). Dit onder leiding van dirigenten van Harmonie Drunen.
De lessen worden gedurende minimaal 7 weken verzorgd en daarna treed je gezamenlijk op met het Opleidingsorkest tijdens het seizoensconcert van Harmonie Drunen. De Blazersklas en Slagwerkklas worden kosteloos aangeboden door Harmonie Drunen.
 
Algemene muzikale vorming (AMV)
Twijfel je over de muziekinstrumentkeuze of wil je een langere periode spelenderwijs kennismaken met blaas- en slagwerkmuziek en het notenschrift, dan is er bij voldoende interesse ook de mogelijkheid bij Harmonie Drunen de AMV-cursus te volgen.
 
Na afloop van de Blazersklas, Slagwerkklas of AMV-cursus ga je muziekles volgen en mag je na een korte periode instromen bij de Samenspelgroep. Verder mag je na verloop van tijd doorstromen naar het Opleidingsorkest en natuurlijk ons Symfonisch Blaasorkest en de Slagwerkgroep.

Aanmelden
Aanmelden voor de Blazersklas of de Slagwerkklas kan door na het scholenproject een e-mail te sturen met onderstaande gegevens naar: opleiding@harmonie-drunen.nl. Als je je hebt aangemeld ontvang je meer informatie over de data, tijdstip en locatie van de repetities. Bij vragen over de Blazersklas, Slagwerkklas of de AMV-cursus van Harmonie Drunen kun je ook telefonisch contact opnemen met: Joop Marsman (0416)381196
Wij hopen jullie allemaal weer te zien bij de Blazersklas of Slagwerkklas!

_________________________________________________________________________________
o Ja, ik wil graag deelnemen aan de blazersklas.
o Ja, ik wil graag deelnemen aan de slagwerkklas.
o Ik wil graag nadere informatie over de Algemene Muzikale Vorming (AMV).

Naam leerling: …………………………………………………………………………………………………………..

Telefoonnummer: …………………………………… E-mailadres: ………………………………………………

Voorkeur instrument 1: …………………………………………………………………………………………………………..

Voorkeur instrument 2: …………………………………………………………………………………………………………..
 
Harmonie Drunen
van Hogendorpstraat 5
5151 EC Drunen
info@harmonie-drunen.nl 
Terug naar boven